Hopp til hovedinnhold

Velkommen til åpent hus på informasjonssenter

Den 7. september blir det en formell markering.

Tegning av fremtidig informasjonssenter. Illustrasjon: Monn
Oppdatert:

Et ønske om at alle får nytte av informasjonssenteret

Diakonhjemmet åpner et informasjonssenter for Diakonhjemmet hage. Den 7. september blir det en formell markering av det nyetablerte informasjonssenteret med åpent hus mellom kl. 12.00 – 14.00. 

-Vi ønsker å sikre at både pasienter, pårørende, studenter, beboere, ansatte, naboer og samarbeidspartnere får nytte av informasjonssenteret, og et åpent hus arrangement er en flott måte å starte denne reisen på, sier Ingunn Moser, administrerende direktør og forstander i Diakonhjemmet. 

Det skal holdes korte og informative presentasjoner om visjonen for Diakonhjemmet hage kl. 12:15 etterfulgt av omvisninger tilbudt i området som skal bygges ut. 

Toveis kommunikasjon

– Vi håper å gi besøkende forståelse av det vi vil oppnå med Diakonhjemmet hage og hva som skal skje fremover. God kommunikasjon med publikum blir spesielt viktig gjennom utviklings- og byggeprosessen. Den kommer til å påvirke alle på området i flere år framover, og vi ønsker å få til best mulig dialog. Informasjonssenteret er en måte å tilby toveiskommunikasjon på, legger Moser til.

Senteret byr på illustrasjoner, kart, korte filmer, informasjonsmateriale og presentasjoner.

På sikt vil informasjonssenteret kunne huse utstillinger med bl.a. illustrasjoner, kunst og foto. Barnehagebarn, studenter, og beboere vil bli invitert til å vise fram kunst de lager om Diakonhjemmet hage.

Åpent hus

  • Torsdag, 7. september 
  • Alle er velkomne mellom kl.12.00 - 14.00
  • Det er ingen påmelding til dette arrangementet 
  • Informasjonssenteret ligger sentralt i første etasje i Diakonveien 18, som er Bibliotek- og læringssenteret

Vil du vite mer?

Da kan du kontakte Kommunikasjonsrådgiver Diakonhjemmet Stiftelse Melissa Lyby.