Hopp til hovedinnhold

Vi vil ønske alle velkommen med et «HEI»

Alle som ferdes på vår eiendom skal bli møtt med et av de fineste ordene som finnes – nemlig ordet «HEI»

Alle skal møtes med et Hei!
Oppdatert:

Stor byggeaktivitet de neste årene

Diakonhjemmet skal utvide sine tjenester og aktiviteter i Oslo gjennom et utviklingsprosjekt som kalles Diakonhjemmet hage. I årene framover skal det bygges og utvikles nye tjenester – som bl.a. sykehjem, videregående skole, studentboliger og ny campus for VID vitenskapelige høgskole. 

Anleggsarbeidene er så smått i gang gjennom bygging av infrastruktur. Selv om Diakonhjemmet starter et omfattende utviklings- og utbyggingsprosjekt er alle ønsket velkommen til de ulike virksomhetene som holder til på Steinerud. 

--Vi har noen år foran oss med mye bråk og bygge aktiviteter. Vi vil møte alle som ferdes på vår eiendom med noe av det aller fineste og enkelteste som finnes – nemlig ordet «HEI», sier leder for kommunikasjon og samfunnskontakt Manuela Ramin-Osmundsen. 

--Vi tror at begrepet «HEI» skal bidra til å kommunisere på en klar og enkel måte. Det er alltid hyggelig å si «HEI» til noen, sier Ramin-Osmundsen.

Videre bruk av «HEI»

Begrepet skal være en liten ingrediens på forskjellige flater som bl.a. skilt, plakater og byggegjerder og framstå som en visuell signatur i alt budskapet. 

De som ferdes på Diakonhjemmets eiendom i Oslo skal se at utrullingen av «HEI» iverksettes i ulike former for kommunikasjon over de neste uker og måneder. 

Vil du vite mer?

Da kan du kontakte Sjef for Fellestjenester Kaj Boland.